U bevindt zich hier:

Thuiszorg Rijn & Ijssel

  • $img/@nodeName

Adres:

Markt 57A
6901 AH  Zevenaar
zevenaar@thuiszorgrijnenijssel
0316 - 25 02 00
www.thuiszorgrijnenijssel.nl
Toon op kaart

Thuiszorg Rijn en IJssel, onderdeel van De Gouden Leeuw Groep, helpt en stemt de zorg af op uw persoonlijke situatie. De zorg van Thuiszorg Rijn en IJssel omvat alles wat nodig is om zelfstandig te blijven wonen: huishoudelijke hulp, persoonlijke verzorging in de vorm van wassen en aankleden, verpleging, het leren omgaan met hulpmiddelen, advies over voeding en lichaamsverzorging en nog veel meer. De zorg wordt uitgevoerd door deskundige medewerkers, een team van verzorgenden en verpleegkundigen, die goed op de hoogte zijn van alle aspecten die voor u van belang kunnen zijn.

Thuiszorg Rijn en IJssel heeft  landelijke erkenning gekregen voor de geleverde zorg aan de cliënten. In een onafhankelijk rapport, uitgevoerd in opdracht van VWS, wordt de kwaliteit van de thuiszorginstelling als beste van Nederland in 2010 omschreven. In 2006 en 2008 scoorde Thuiszorg Rijn en IJssel ook al het hoogste landelijk gemiddelde op tevredenheid van de cliënt over de geleverde zorg.

Thuiszorg Rijn en IJssel, werkzaam in de gemeenten Doetinchem, Oude IJsselstreek, Montferland, Bronkhorst, Zevenaar en Doesburg, is er voor iedereen met een zorgindicatie.<< Opnieuw zoeken