U bevindt zich hier:

Godschalk Brood-Banket

  • $img/@nodeName

Adres:

Raadhuisplein 6
6901 GN  Zevenaar
info@godschalkbanket.nl
031652 32 02
www.godschalkbanket.nl
Toon op kaart

Brood- en banketbakkerij Godschalk is al meer als 100 jaar gevestigd in het centrum van Zevenaar. Onze winkels zijn gevestigd aan het raadhuisplein en het Muldershof (tegenover de ingang van de Aldi)  Wij zijn trots op het gegeven dat wij het predicaat "met Koninklijke beschikking Hofleverancier mogen voeren".
Wij zijn aangesloten bij Heerlijk & Heerlijk. Dit is een gilde voor de betere banketbakkers. In onze winkels kunt U terecht voor smaakvol brood, heerlijk banket, chocolade. Ook kunt U in onze tearoom heerlijk ontspannen met een kopje koffie en iets lekkers erbij.

Onze specialiteit is de Schuimkroon.
Dit is een taartje bestaande uit bros gebakken hazelnootschuim met gebruineerde hazelnoten, gevuld met mokkacrème en stukjes vers gebrande noga, en afgewerkt met romige slagroom. Iedere vrijdag is dit taartje in de aanbieding.

Verder verzorgen wij ontbijtjes in de regio. Ook kunt U terecht voor leuke cadeaubonnen en het echte zenders garfje. Dit is een specifiek en uniek zevenaars koekje.Leuk om in een trommeltje cadeau te geven.

Wij zijn maandag tm zaterdag geopend vanaf 8.00 uur ( zaterdags vanaf 7.30 uur)
U kunt bij ons gebruik maken van PIN.


<< Opnieuw zoeken